- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- flink wat broccoliroosjes
- 150 tot 200 gram kabeljauwfilet
- kokosolie
- kruiden
bereidingswijze:
Kook de broccoliroosjes 5 tot 10 minuten beetgaar. Verwarm een ruime hoeveelheid kokosolie in een wat grotere pan. Snij de ui en knoflook klein en fruit deze in de olie. Snij de kabeljauwfilet in kleine stukjes en voeg deze toe aan de ui totdat de vis gaar is. Voeg de gewenste kruiden toe (kan van alles zijn, wat je lekker vindt). Voeg daarna de broccoliroosjes toe en naar wens wat water (ik heb nu maar een klein beetje genomen, maar als je een meer vloeibaar geheel wil a la soep, voeg je iets meer toe). Zet een staafmixer op het geheel totdat er een egale mousse ontstaat. Voor de foto heb ik er 2 pecannoten op gelegd, maar dit is gewoon garnering (het oog wil ook wat!).
Het is een gerecht dat snel klaar is en volgens mij iedereen lekker vindt, zeker ook kinderen!
Eet smakelijk.
Hallo wilma…
Hoe gebruik je dit gerecht?.
Is het een hoofdmaaltijd?….eet je er wat bij?
Groetje jeanet
Hoi Jeanet,
Ik gebruik het als hoofdmaaltijd, voornamelijk als ik weinig tijd heb. Makkelijk te maken, voedzaam, lekker!
Groeten van Wilma